15 februarie, 2014

VIVANATURA

Motto propriu, insusit si asumat: revolutia cosmeticelor naturale romanesti la un pas de afirmare!

Ce alegem intre natural si artificial?Daca artificialul arata frumos ambalat si aromat si naturalul un dezastru, eu as alege naturalul.Organismul uman in general se poate adapta la orice mediu, orice compusi existenti pe pamant.Dar cand esti sensibil si vrei sa nu te joci cu viata ta, te reintorci la produse naturale!
Laboratoarele Genna-Vivanatura isi redefinesc continuu retetele pentru a concepe si a fabrica o gama de produse cosmetice pentru ingrijirea tenului si a pielii.Datorita continutului de substante active din plante, uleiuri esentiale presate la rece si alte ingrediente naturale, cum ar fi aurul si argintul coloidal, argila, untul de shea,ulei de argan, elemente in proportie de 98-100% naturale.
De undeva trebuie sa pornim.In fuga pentru bani, afirmare, sentimente, alegem monotonia pentru un moment, pentru a face o alegere corecta pentru viata noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...