14 aprilie, 2014

CONCENTRAREA IDEALA

Motto propriu, insusit si asumat: ideal este sa fim constanti in concentrarea noastra zilnica, asupra tuturor lucrurilor ce ne inconjoara!

CONCENTRÁRE, concentrări, s. f. Însușire a atenției de a se fixa asupra unui obiect, a unei probleme sau a unei activități.
Toata viata am crezut ca trebuie sa ma concentrez doar pe anumite lucruri mai importante, complet fals.Noi suntem un tot unitar sincron cu tot ce ne inconjoara, in acest fel putem deduce, ca fiecare lucru e important.Daca faci un lucru zilnic, nu va fi niciodata obositor, fiindca se intra intr-un automatism care face sa ne putem exprima la standarde inalte cu un efort minimal.
Lipsa rezultatelor, este tocmai lipsa concentrarii zilnice pe toate lucrurile care formeaza un posibil viitor prezent, in viitorul apropiat.
Un om de succes, are aceasta trasatura de baza, dobandita sau mostenita si face ca el sa aiba un atu forte intr-o piata care nu duce lipsa de inconseventa in talente.
O aptitudine fara munca, e ca o barca bine construita, dar fara motor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...