18 aprilie, 2014

PROCENTUL DE ADEVAR DINTR-UN FALS

Motto propriu, insusit si asumat: o teorie revolutionarea, pornita din nimic!

Sunt intrebari in lumea aceasta fara raspuns.Dar, daca totusi cineva da un raspuns, de unde stim daca este adevarat sau fals?Iata cateva din posibilele intrebari:
  • care este cel mai important lucru pentru o persoana?
  • universul este infinit?
  • ce se intimpla dupa moarte?
Evident ca orice teorie, oricat de logica sau explicata la un nivel care sa ne conduca spre ideea de adevarat, are slabe sanse de reusita, fiindca in subconstient stim, ca nimeni nu poate sa de-a un raspuns cu valoare de adevar 100%.
Si atunci expunem teorii si ne multumim cu un procent mare de adevar dintr-un posibil fals.
In aceste conditii date, incerc sa raspund la intrebari.
Care este cel mai important lucru pentru o persoana?
Pentru orice persoana familia, sanatatea si banii sunt foarte importante, dar nimic din toate acestea nu ai daca nu esti fericit.Deci, fericirea este cel mai important lucru pentru mine, pentru altii sa iubesti orice, este lucru  cel mai important lucru, tinand cont ca nimeni nu stie adevarul absolut, amandoua raspunsurile sunt posibil corecte.
Universul este infinit?
Intr-o lume in care constiinta oamenilor formeaza universul, el poate sa fie si finit si infinit, amandoua raspunsurile sunt posibil corecte.
Ce se intimpla dupa moarte?
Asa cum pe planeta noastra, spatiul si timpul este bine delimitat, dar in orice alta parte din univers delimitarea este una orientativa, putem deduce ca dupa moarte, nu se intimpla nimic sau se intimpla ceva, ambele raspunsuri sunt posibil corecte.
Dar procentul de adevar dintr-un posibil fals, poate sa ne de-a indicatii despre credinta noastra in lucruri care nu se pot explica, dar se pot percepe la o valoare de adevar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...