13 iulie, 2014

EXPERIMENT NR.9 - INCURSIUNE IN NEANT

Motto propriu, insusit si asumat: orice emotie merita experimentata, dar sub total control!

Este foarte greu sa dai o definitie detaliata despre neant.Este si mai greu sa faci o incursiune in neant, acolo unde nu exista nimic.
Dar azi o sa incerc sa experimentez aceasta emotie, intr-un mod pozitiv, luand acea stare proprie celor care nu cuvanta!
''Azi zbor intr-o dimensiune, unde nu ar trebui sa locuiasca nimeni.Acolo unde totul este incolor, inodor, insipid.Acolo unde cuvintele nu isi au rostul, unde imaginile sunt doar niste iluzii si mirosul este ceva efemer.Patrund mai adanc intr-un spatiu, care ofera teama, doar celor care le este frica de propria persoana.Nimic nu este imposibil, atunci cand accepti orice lucru care se intimpla, indiferent de conditii putem exista si coabita, pana in cele mai negure timpuri si spatii atipice vietii de zi cu zi!
Simt ca sunt o energie, vibrand alunec peste o dimensiune menita sa alunge gandurile, sa ramai doar tu cu constiinta ta, atat timp cat te accepti pe tine, accepti si mediul inconjurator, te poti  adapta la orice conditie de mediu.''
Atat timp cat ai un reper, poti sa asimilezi materie, energie si informatie ca sa patrunzi acolo, unde  numai imaginatia te poate duce.Atunci cand controlul este total si experienta traita, aduce o emotie nemaintilnita, merita orice incercare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...