12 august, 2014

INTELEPCIUNEA BATRANULUI CHINEZ

Motto propriu, insusit si asumat: admir valoarea unei persoane, indiferent de contextul social dobandit in timp!

Adrian Nastase a fost premierul Romaniei si inclin sa cred ca s-a descurcat excelent.Mai cred ca aceasta persoana este culta, cu potential urias de exprimare si constientizare a unor idei specifice persoanelor alfa.
Incerc in continuare sa va pun la dispozitie un pasaj antologic al lui Adrian Nastase:
"un bătrân chinez, stând pe marginea râului si privind la curgerea apei și urmărind curgerea timpului.
Ultimii doi ani m-au ajutat să dobândesc o stare de pace interioară, întelegând că, după ce, ani de zile am căutat întelepciunea în biblioteci, acum pot să o găsesc în mine însumi."
Daca ar fi sa interpretez primul pasaj, as spune, ca puscariasul Adrian Nastase, are rabdare sa ii astepte in celula si pe cei care l-au trimis acolo.
Eu cred ca toti care au intrat in puscarie merita acest lucru, problema este ca nu intra toti, unii scapa si nu stiu de ce.
Este greu cand esti pe o functie de conducere sa observi oameni milionari in euro, care stau si se distreaza in umbra si tu care ai o functie de conducere la cel mai inalt nivel, esti  la limita saraciei, este evident ca nu poti accepta asa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...