26 septembrie, 2014

GANDIREA ABSTRACTA SPRE ABSOLUTA

Motto propriu, insusit si asumat: sa ai o gandire abstracta spre absoluta este ideal pentru un publicist!

Abstract conform dex inseamna ceva care este detașat de obiecte, de fenomene sau de relațiile în care există în realitate.
Absolut conform dex inseamna ceva care este independent de orice condiții și relații, care nu este supus nici unei restricții.
Ca sa ajungi sa ai gandire abstracta spre absoluta este un ideal, care presupune multa munca, perseverenta si conseventa, in cautarea tehnicilor menite sa faca diferenta intre realitatea din jur si cea fabricata si extinsa de tine in fiecare zi.
Sa fii liber in gandire si exprimare, sa imprimi cuvintelor conotatii si substraturi care directionate formeaza o reflexie a gandirii incipiente si care in final formeaza o imagine de sine statatoare, sincronizata, updatata de stimuli imanenti, fac diferenta intr-o societate care pune accent pe originalitate si nou, ca un cumul de factori care se intrepatrund si care trebuie sa coexiste depotriva.
Intr-un timp extins sunt un pictor al cuvintelor nefabricate, dar realizate intr-o realitatea apropiata de cea augmentata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...