28 septembrie, 2014

INTIMPLARE FERICITA

Motto propriu, insusit si asumat: povestile cu final fericit sunt doar pentru cei care cred in ele!

Povestea spune asa, acum 20 de ani, o fetita romanca a fost adoptata de o familie de italieni.Dupa 20 de ani, ea participa la show-ul X Factor in speranta de as intilni mama si pentru a isi cunoaste originile.Monica Sannino o fata de 20 de ani, studenta in Napoli, a reusit sa treaca mai departe in show si sa isi cunoasca mama si cei 4 frati.
Morala acestei povesti este urmatoarea: daca cei patru frati a ei traiesc in saracie de pe azi pe maine, fara niciun viitor, pentru ea lucrurile stau exact invers.
Saracia te prosteste, iti scade IQ fiindca toata energia ta se directioneaza strict pentru supravetuire, practic esti intr-un impas permanent cu sanse mici de reusita.
Atunci cand traiesti intr-un mediu prielnic pentru a te dezvolta cu coloana vertebrala, ai toate sansele sa te implinesti ca om, aproape ca gena conteaza mai putin.Orice copil are sansa sa se dezvolte normal indiferent de gena, daca declansatorii increderii se sincronizeaza in timpul copilariei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...