28 octombrie, 2014

CURENT PROMODERNISM

Motto propriu, insusit si asumat: intr-o lume expansionista, a fi promodernism este o provocare!

Anii trec unul cate unul.Am obosit sa fiu vesnic clasic, rigid, privind totul dintr-o regula disecata anterior si privita cu incredere deplina ca reprezinta solutia cea mai buna.
Viata in sine este o exprimare exteriorizata de idei, imagini, evenimente care se succed prin clisee de informari, dezinformari, prin mistificari si prin conventii intrinseci ale celor din jurul tau.
Curentul promodernism pentru mine, este o provocare, un indemn la imprimare in exprimare a unor experimente noi, menite sa alunge monotonia, sa aduca diversiune unui suflet rigid, ajutat de cei mai putini increzatori in fortele lor, sa ajungi precum ei.
Privesc spre viitor senin, cu speranta, ca ziua de azi, aduce un plus de imaginatie spre exterior si va putea sa imi creeze solutia in plus, fata de toti cei care cred ca totul se rezuma informatii si mai putin la perceptia despre sine intr-un labirint de solutii necompromise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...