27 octombrie, 2014

VINDECA-TI VIATA

Motto propriu, insusit si asumat: intotdeauna mai exista un punct de plecare!

Toata viata suntem intr-o competitie, indiferent cu cine, vrei sa depasesti ceva, sa ajungi la un anumit nivel, vrei daca se poate sa ai noroc cu carul si efortul sa fie minim dar cu rezultate maxime.
Si cand ceva scartaie in viata ta, incepi sa ai mici probleme, care in timp vor deveni niste probleme mari,care te agaseaza si care te fac nefericit.
Nu este usor sa te accepti asa cum esti, sa ierti trecutul, sa te ierti pe tine si sa constientizezi ca viata poate incepe cu adevarat la orice varsta.
Si chiar daca intr-o zi, iti propui sa te iubesti asa cum esti, nu se va intimpla totul intr-o clipa, dar este un pas mare catre infinit.
Ai nevoie de antrenament zilnic, ai nevoie de incredere ca poti duce la final un singur scop maret si acela e, cel de a fi fericit.
Atunci cand esti fericit, universul contribuie mult la alegerile tale, esti ajutat si directionat inspre evenimente care te avantajeaza sa ajungi unde iti doresti.
Mereu, stau si ma gandesc, ca imi este mai frica sa nu reusesc, decat sa reusesc, o psihologie inversa, ieftina, dar care poate avea rezultatul scontat, atunci cand ai un scop fara mijloace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...