20 noiembrie, 2014

CONTROLUL LUMII - MASONERIA

Motto propriu, insusit si asumat: lumea este un sistem dinamic cu o infinitate de intrari si iesiri si nu poate fi controlat!

Se emite ipoteza ca masonii vor sa preia controlul lumii.Incep prin a avea control total la banci si apoi, au control la orice destin al oricarei persoane care are nevoie de bani.
Pentru mine ca persoana, gandesc ca este imposibil sa se intimple asa ceva.
Bunicii mei traiau prin munca pamantului, asa putem trai si noi.Poate ca pare ca noi nu putem, dar orice organism viu, se poate adapta la orice mediu, asa consider eu si asta este.
In aceste conditii nu avem nevoie de bani, de aur, de orice lucru care necesita timp ca sa poti sa il ai.
Lumea este mult prea complexa sa ai control total asupra evenimentelor, sunt atatea probabilitati sa se intimple un lucru, incat nu le poti avea pe toate in vedere.
Inca nu avem raspuns la toate intrebarile si tocmai aici poate fi cheia, care la scapa la masoni.
Incepand de la cine asigura echilibru pamantului si pana la simplul fapt ca constiinta noastra formeaza pamantul, sunt doua intrebari mici, care in functie de raspuns, poate da peste cap toate planurile unei organizatii diabolice de exacte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...