27 noiembrie, 2014

PICTOR EXTROVERTIT VESUS PICTOR INTROVERTIT

Motto propriu, insusit si asumat: o intrebare capcana, un singur raspuns corect!

Deunazi mi-am pus o intrebare.Cine are potential mai mare, de a ajunge un pictor foarte bun, un pictor extrovertit sau unul introvertit.
Daca ne luam strict dupa domeniile distincte ale personalitatii, unde geniul este extrovertit, intuitiv, ganditor, perceptiv atunci doar un pictor extrovertit isi poate depasi limitele, barierele si poate ajunge la starea de transa, unde putini pot ajunge.
Dar sa incercam sa demonstram prin prisma relatiilor intre relatii si prin prisma ratiunii, singura capabila sa stabileasca un reper intr-un abis.
O persoana introvertita se va hrani sa ajunga unde vrea, din propriile lupte interne, va ajunge la o limita, pe care nu o va putea depasi datorita prejudecatilor, fobiilor, echilibrului instabil pe plan emotional.
O persoana extrovertita, va avea echilibru atat  pe plan personal, social cat si profesional si va sti sa absoarba energie de la cei din jur, astfel incat sa ajunga unde isi propune, nu va putea avea bariere de netrecut.
Intr-o balanta aproape perfecta va avea de castigat cel care va sti sa asculte vocea celor din jur, doar asa poti progresa si tine pasul cu vremea, cu tehnica si logistica necesara sa te mentina mereu in varf.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...