13 decembrie, 2014

EMOTIA DIN INTERIOR

Motto propriu, insusit si asumat: paradoxal din esecuri invatam mai mult decat din victorii!

Experienta de viata este o zestre inmagazinata in suflet, care nu o regasesti prin carti, de aceea este foarte important sa inveti cat mai mult.Azi am descoperit ca din esecuri inveti mai mult decat din victorii.Bineinteles ca este ideal sa avem numai victorii, dar la primul esec, vom cadea din cer si cu greu o sa ne mai regasim echilibru si emotia din interior care ne mentine la cei mai inalti parametri.
Cea mai importanta emotie este cea care vine din interior, ea ne face sa vibram si sa ne exprimam la cel mai inalt nivel al evolutiei noastre.Ca sa ai parte de aceasta emotie, trebuie sa fii impacat cu tine insuti, sa ai o viata echilibrata si sa vezi mereu partea plina, frumoasa de mister si imprevizibil a vietii, ca o calatorie si nu ca o destinatie.
Trebuie sa ne identficam domeniile distincte ale personalitatii si sa incercam sa exploram doar acele domenii, in care ne regasim si care sa fie sincrone cu personalitatea si puterea noastra de exprimare.
O greseala din care am invatat, este ca am dorit sa trec de la publicistica, la poezii si nu am reusit tocmai fiindca personalitatea mea, nu ma avantajeaza sa ajung asa repede la acea emotie ce vine din interior, fiindca o persoana care este extrovertita, intuitiva, ganditoare si perceptiva, bineinteles ca va putea face orice isi doreste, dar nu va putea egala o persoana ai carei personalitatea se bazeaza in special pe sentiment si judecata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...