07 decembrie, 2014

VEDERE INTUITIVA

Motto propriu, insusit si asumat: creierul, o sursa infinita de informatii care ne pot face nemuritori!

Pornind de la ideea, ca constiinta noastra formeaza universul, pot spune ca in aceasta lume, orice dorinta poate fi indeplinita, dar problema este cu ce pret?
Intr-o zi am vazut la televizor, niste persoane care spun ca pot face ca copii cu varste intre 6 si 12 ani, sa poata vedea legati la ochi.Este ceva nou pe piata si cred ca este inceputul unei nise, care se va dezvolta si va face ca toti mai multi copii, sa iti ridice potentialul la un nivel care ii va face sa aiba incredere tot mai multa in ei.
Problema este ca vor avea aceasta aptitudine, atat timp cat vor face antrenament si acest lucru este foarte important.
Fara sa constientizam prea mult, toti din noi facem antrenament toate viata sa respiram, sa supravetuim decent, dar timpul nostru este limitat, nu putem face antrenament pentru toate lucrurile care ne intereseaza.
Viata este un sir de lupte zilnice cu tine insuti, este suficient o singura zi, in care echilibrul tau, sa fie peturbat si sa ei decizii gresite.In viata trebuie sa ne gasim un echilibru, intre puterea noastra de exprimare si lucrurile care ne intereseaza in mod direct, astfel incat acest lucru sa se poate face zilnic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...