05 ianuarie, 2015

RELAXARE CANTITATIVA

Motto propriu, insusit si asumat: invatam termeni noi, pentru ulterioare contexte fericite!

Incerc in fiecare zi a vietii mele, sa-i dau spiritului meu incarcat de povara vechilor povete, o alta nuanta si aroma ce urmeaza sa perpetueze o energie vie, o flacara albastra, o imitatie a originalului originar din noul cult.
"Tiparirea de bani pentru achizitia de obligatiuni guvernamentale, operatiune cunoscuta sub numele de relaxare cantitativa"...stau si ma gandesc de ce nu incercam si o relaxare calitativa a impulsurilor societatii ce se scufunda intr-o monotonie fara sfarsit, sub trendul dinamic al evolutiei suprimata de constient.
Poate ca e un joc de cuvinte, in aparenta fara mesaj si logica, dar daca meditam mai mult asupra textului ne dam seama, ca fiecare virgula si punct are semnificatia lui, fara de care inceputul nu are sfarsit.
Nimic nu e aparent intr-un sistem dominat de partea emotionala negativa.Intotdeauna un sistem imperfect, genereaza intrari si iesiri asemanatoare, indiferent ca vorbim la nivel local sau global, nimic nu pare sa mai salveze aceasta lume care se indreapta incet spre colaps.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...