15 martie, 2015

EXISTENTA POST-MORTEM

Motto propriu, insusit si asumat: serendipitatea este cheia la toate intrebarile fara raspuns!

Sunt anumite intrebari la care nu avem raspuns, sunt mai presus de intelegerea noastra.Conteaza daca la un moment dat, avem sau nu raspunsuri la intrebari delicate?
Fiecare din noi, trebuie sa ne bazam pe niste principii solide, verificate, sanatoase, care sa ne directioneze in timp.Este important sa ducem o viata corecta, sa-i indrumam cat mai bine pe cei de langa noi, sa avem un feedback pozitiv cu aproapele nostru, fiindca in definitiv noi suntem doar o parte a unui intreg.
Daca dorim sa ne construim in timp un intreg, trebuie neaparat sa ne depasim temerile.Visele sunt cele care ne dezvaluie adevaratele temeri.Trebuie sa ne infruntam temerile si abia apoi, putem sa ne ocupam si de altii, sa-i indrumam pe drumul cel bun.
Suntem calatori, indiferent ce data avem la un moment dat in viata, trebuie sa constientizam ca e important in viata sa facem ce ne place, dar intr-un mod de bun simt!
Mai putin importanta este existenta post-mortem, este o parte care ar trebui sa ne intereseze mai putin sau poate deloc.Ce rost are sa te intrebi cat de mare e universul, atat timp cat tu traiesti in prezent ceea ce iti place?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...