10 martie, 2015

TEHNICA DE ALTERARE A CONSTIINTEI

Motto propriu, insusit si asumat: la timpuri noi, tehnici noi!

Uneori am senzatia ca e normal sa fii autodidact si sa incerci lucruri noi, pe care nu le-ai mai citit sau experimentat anterior, este ceva ideal.Important e sa incerci sa ajungi la un rezultat.
Tehnica de alterare a constiintei, tine mai mult de domeniul psihologiei.Incerci sa amesteci niste sentimente total opuse, reactiei constiintei fiind una indecisa, avand drept rezultat, o inhibare a fobiilor, a fricilor ascunse directe sau indirecte.
Atunci cand dorim sa trecem peste un obstacol care ne depaseste, putem incerca tehnica de alterare a constiintei.
Tehnica de alterare a constiintei consta in imprimarea in timp real, a unor sentimente de compasiune fata de cei care au nevoie de ajutor, a unor sentimente de frustare fata de lucrurile care nu iti plac, amandoua tipurile de sentimente se petrec ritmat la un interval de 5 secunde intre ele, constiinta astfel e alterata, iar rezultatul este unul de uitare, de uimire, de neputinta, care te alunga intr-o lume pe care nu o cunosti si nu o poti controla.
Nu va faceti griji, nu puteti ramane ancorat la infinit intr-o lume in care nu cunoasteti nici intrarea nici iesirea, fiindca acesta ar fi singurul efect secundar care s-ar putea intimpla!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...