24 mai, 2015

ANOMALII GENETICE

Motto propriu, insusit si asumat: secretele genelor unui popor, sunt un raspuns al conservarii organismului!

Ursii pe perioada de iarna hiberneaza 6 luni, este un raspuns al organismului privind instinctul de supravetuire in conditii vitrege.
Stateam si ma intrebam de ce africanii castiga mereu maratoanele.De ce calugarii tibetani reusesc sa traiasca in conditii inumane, de ce leviteaza, de ce au invataturi secrete care ii fac sa para zei?
Deoarece incearca sa se adapteze unui mediu in care traiesc, e un instict de conservare pentru a supravetui.Imaginati-va ca faceti un antrenament zi de zi, rezultatele dvs vor fi strict crescatoare.Imaginati-va ca acelasi antrenament, il faceti zi de zi, 20 de ani, ati putea avea vreo sansa la Olimpiada?
Orice lucru care pare extraordinar, necesita mult timp.Sunteti dispus sa pierdeti 10, 20 de ani pentru a ajunge la acea tinta?
Initial am crezut ca aceste aptitudini deosebite sunt anomalii genetice din adn supus incercarilor vitrege zeci de ani, dar e doar o aparenta, e un instinct de supravetuire pe care fiecare popor il are, dar diferit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...