23 mai, 2015

PAS CU PAS - KLAUS IOHANNIS

Motto propriu, insusit si asumat: germeni altoiti invadeaza spatiul mioritic romanesc!

Intrebarea pe care o subscriu, este urmatoarea:  daca scriu o carte mai buna decat presedintele Romaniei, am vreo sansa sa vand ceva? E putin probabil, nu sunt presedinte, nu sunt print, nu sunt om de afaceri, nu sunt interlop, nu sunt vedeta, sunt un nimeni, acesta e adevarul, un publicist amator ce transpune o perceptie a realitatii romanesti in termeni duri, dar realisti!
Simpatizez presedintele nostru, fac abstractie de partid, de cei din jurul lui, vad doar omul, acel sange altoit, care are sanse sa ne duca pe un drum corect, care sa ne intoarca dintr-un comunist dupa care unii inca suspina.
Incerc sa gandesc optimist si spun, ca avem nevoie de Klaus Iohannis, asa cum si el are nevoie de sustinerea noastra, sa trecem de un nivel critic care risca sa ne afunde in lumea a treia.
In ultimul timp, observ toti mai multi scriitori, indiferent de patura sociala din care se desprind.Cel mai trist, este ca cei care se pricep cu adevarat la asta, nu prea mai au inspiratie si scriu o carte odata la 10 ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...