13 mai, 2015

SUBSTRAT INFORMATIONAL

Motto propriu, insusit si asumat: substratul informational transpune in subconstient o energie pozitiva sau negativa!

In fiecare zi interactionam cu alte persoane si astfel intram in contact cu imagini, cuvinte, care asociate ofera un substrat informational, care la sfarsitul zilei ramane in subconstient ca o energie pozitiva sau negativa!
Fiecare din noi, avem griji, temeri, energii negative de care incercam sa scapam si atunci, folosim imaginea oglinzii, prima persoana cu care interactionam incercam sa-i transferam acel substrat informational.Daca informatia este compatibila cu grijile, temerile celui cu care ne-am intersectat, atunci o energie negativa ne paraseste pe noi si patrunde la altcineva.
Din aceasta cauza, este nevoie sa evoluam, sa avem tehnici de inhibare a oricarei energii incipiente negative venite din orice mediu, sub orice forma.
Avem nevoie de principii sanatoase in care sa credem, avem nevoie ca la sfarsitul fiecarei zile, sa ne ordonam gandurile, sa alungam temerile active si pasive din constient si subconstient.
Viata in sine este un curcubeu transpus in mii de oglinzi care reflecta temerile cele mai negre din colturile cele mai alambicate ale mintii noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...