26 septembrie, 2015

VIOLAREA ELECTRONICA A INTIMITATII

Motto propriu, insusit si asumat: odata cu era digitala s-a deschis si cutia Pandorei!

Statele puternice precum SUA, Rusia, Germania, Franta au trecut la alt nivel.Indiferent ca de acest lucru se ocupa NSA, serviciile secrete, ei practica in masa violarea electronica a intimitatii persoanelor publice si nu numai.
In lupta directa pentru controlul asupra teroristilor, oamenilor cu influenta negativa, persoanele publice indirect au cazut la mijloc, in aceasta lupta fara de sfarsit.
Ei reusesc sa stocheze toate informatiile cu viteze de 1T/s, atat timp ca ai un IP, email, senzor de locatie, telefon, parola, indiferent ca sunt cifre sau litere, ei cu ajutorul unui selector pot sa acceseze toate informatiile de care au nevoie.
Sistemul de operare Windows 10 si telefoanele de ultima generatie le usureaza practic aceasta munca, in care sunt implicate companiile multinationale care sunt extinse in toata lumea.
Dar ceva nu are logica, omul care a declansat media in cel mai mare scandal, Eduard Snowden este un om inteligent, dar pare sa-i scape ceva...chiar si cele mai sofistificate motoare de cautare pe internet reusesc sa capteze doar 4% din informatia existenta si momentan nu cred ca existe hardware care sa stocheze mii de miliarde de informatii, in acest context eu cred ca e o manipulare in masa, o mistificare a unei idei laitmotiv, un cal troian introdus cu buna stiinta in subconstientul persoanelor publice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...