17 ianuarie, 2016

LEONARD COLDWELL - OMUL CARE TRATEAZA CANCERUL

Motto propriu, insusit si asumat: a fi ignorant, inseamna sa nu iti pese de viata ta!

Intr-un interviu recent, dr. Leonard Coldwell sustine ca toate cancerele, precum si toate celelalte tipuri de boli ale sistemului imunitar se bazeaza pe stresul emotional si mental si pot fi vindecate in mai putin de 12 saptamani prin remedii holistice de cancer. In plus, numele lui dr. Coldwell apare in mai multe tratamente pentru cancer, care sunt suprimate de catre industria medicala si farmaceutica, ca de exemplu folosirea bicarbonatului de sodiu, a samburilor de caise, a argintului coloidal sau terapia cu oxigen.

Singura cauza pentru orice tip de boala este lipsa energiei, aceasta fiind la randul ei cauzata, in principal, de stres fizic sau emotional.

Cauzele de cancer, in cercetarea lui Dr. Coldwell, se afla in psihicul nostru: o viata in griji constante, indoieli si temeri, lipsa de iubire de sine, lipsa de respect de sine, lipsa de speranta, lipsa de speranta pentru viitor.

Dr. Coldwell este un mare fan al sucurilor de fructe si legume in tratarea cancerului; cel mai bun suc este cel al amestecului de mar, sfecla si morcov.

O alta recomandare sanatoasa a Dr. Coldwell este aceea de a adauga jumatate de lingurita de sare de mare in fiecare pahar de apa consumat, cu mentiunea ca apa trebuie bauta intr-un pahar de sticla si nu de plastic, caci acesta contine bisfenol, o substanta ce produce cancer.

Se combina 5 linguri de sirop de artar organic cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu; combinatia se consuma de 3 – 4 ori zi. Celulele canceroase iubesc siropul; practic, se obtine un cal troian care intra in sistem. Cancerul se alcalinizeaza instantaneu.

Ne imbolnavim atunci cand nu avem energie si ca sa nu prelungim aceasta stare ne facem propriile sucuri naturale:

mar, morcov, lamaie, miere de albine, sfecla, usturoi, bicarbonat de sodiu...dar cel mai important e sunt proportiile in care le amestecam, atunci ne bazam pe instinct!!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...