20 iulie, 2016

EXPERIMENT ALTER EGO – SELECTOR TRIPTIC

Sa incercam un experiment nou.Scenariu e urmatorul: o persoana, doua personalitati diferite.Un ego cu un alter ego, dar totusi diferit ca personalitate.Incercam sa realizam acest experiment, dar fara a afecta stabilitatea emotionala pe termen lung.E ca si cum folosim o scurtatura, pe termen scurt, care nu are timp sa afecteze mentalul.
Selectorul triptic, este o metafora, e ca si cum, am avea trei parti distincte in antiteza, pe care le accesam atunci cand avem nevoie sa ne invingem teama, timiditatea, prejudecatile.
Prima parte a selectorului : sentimente calde/sentimente alterate – folosit atunci cand avem nevoie sa ne invingem timiditatea.
A doua parte a selectorului: sentimente reci/sentimente dispersate – folosit atunci cand dorim sa invingem frica.
A treia parte a selectorului: sentimente neutre/ sentimente ancorate – folosit atunci cand dorim sa invingem prejudecatile.
Intrebarea e cum ajungem sa avem sentimente alterate spre exemplu.E suficient un singur text de 20 de cuvinte, care te duce intr-o lume a ingrijorarii, intr-o lume demult uitata dar atat de bine punctata incat esti in stare sa ei decizii diferite de cele normale.
Daca ar fi sa detaliez in continuare cele 20 de cuvinte pentru fiecare parte a selectorului, inseamna sa imi dau doctoratul intr-un experiment care a luat nastere dintr-o nevoie proprie la un moment dat in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...