03 februarie, 2018

Daniela Trofin – precursoarea ilustratiilor sculpturale

Motto: Imi asum fiecare vis, care-si lasa amprenta pe arta mea.





Daniela Trofin o fire sincera, isi descopera radacinile emergente si le transmite cu naturalete semenilor, intr-o ambianta care aduce aminte de operele marilor descoperitori de curente.
Ea este regizoarea propriilor vise, transpunandu-le esenta in ilustratii sculpturale, unde fiecare element are propriul lui timbru, ce defineste stilul original.Ea este o vizionara pe acest segment de piata inocent astazi, ea reuseste sa defineasca cu acuratete o noua specie de sincretism picto-sculptural, o abordare imanenta a viselor ei, pe care le distribuie cu sinceritate iubitorilor de frumos, prin emotii nediluate.
Pentru ea fiecare anotimp este un prilej de a demonstra ca lucrarile ei prind viata sub privirile iubitorilor de frumos.
Prin fiecare anotimp care se incheie, se inchide un cerc care permite creatoarei sa se redescopere prin infinitul solutiilor redate de visele ei sincere si sa treaca la alt nivel de exprimare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...