20 noiembrie, 2018

TUMMO IN VARIANTA EUROPEANA

Nevoia te invata sa accepti lucrurile asa cum sunt, cand te astepti mai putin!

Azi este foarte frig in camera mea...undeva pe la 18 grade.Eu care sunt un friguros convins, nu credeam sa experimentez o temperatura mai putin de 20 de grade, fiindca nu credeam ca rezist...si totusi rezist!
De 5 zile, fac experimente pe corpul meu, pe constiinta mea...pe fobiile mele.E clar ca am si alte optiuni, dar incerc sa adopt o atitudine de om invingator impotriva fricilor mele interioare.
Am citit tehnica tibetanilor de aprindere a focului interior (tummo), dar noua europenilor ni se potriveste mai bine, atitudinea si curiozitatea impotriva lucrurilor pe care nu le putem controla.
Cu perseverenta si conseventa, cred ca putem reusi prin antrenamente sa ne intrecem cele mai optimiste asteptari.
Ideea principala e simpla, atunci cand priveste lucrurile cu curiozitate si seninatate, o sa constati ca frigul e o optiune intre alte lucruri frumoase pe care le poti experimenta in liniste.Cum ar fi sa constientizezi ca este foarte frig in camera, sa te uzi pe maini cu apa rece pana la coate si sa incerci prin meditatie sa-ti usuci mainile si sa constati ca de fapt e chiar cald in camera...
Cred ca prin antrenament, celulele se pot remodela, dar orice lectie importanta, are un pret, timpul tau liber...care nu se poate masura in bani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu