04 septembrie, 2019

EMISIUNEA MILIARDAR SUB ACOPERIRE - DISCOVERY 03.09.2019

Orice persoana stabila emotional, care este perseverenta si consecventa in atingerea unui tel, in final va ajunge la target.Se pare ca cel mai mare secret e, ca de fapt esecurile te duc in final spre succes.
Trebuie sa iti asumi riscuri si sa muncesti cu toata ardoarea pentru telul tau.
Nu e mai putin adevarat, ca fiecare dintre noi avem anumite aptitudini din gena, e mai greu sa cristalizezi o aptitudine noua.
Iata ca a trecut primul episod din emisiunea Miliardar sub acoperire de pe Discovery.
Povestea pe scurt, un om vrea sa demonstreze ca in 90 de zile, pune bazele unui firme care sa valoreze milioane de dolari.El pleaca la drum, cu 100 de dolari, un telefon mobil cu internet si un jeep vechi.
Desi m-am uitat doar la un episod si mai urmeaza multe altele, deja intuiesc care e secretul.
Mai demult in timpul unei convorbiri cu un amic despre fete, i-am spus ca daca invita o fata de pe strada care nu o cunoaste la o intilnire, una din zece va zice da, secretul e sa rezisti psihic la cele 9 refuzuri.
Asa este si in vanzari, trebuie sa rezisti tentatiei de a renunta la primele esecuri.De multe ori trebuie sa o ei de la zero sau chiar de la minus, ca sa ajungi unde iti doresti.
La sfarsit de articol, un sfat din partea mea.Poate ca vei ajunge milionar la un moment dat, dar 99% din acesti oameni, vor plati un pret!


Un comentariu:

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...