14 octombrie, 2020

CALEA CATRE ADEVAR

 Motto insusit si asumat: lectiile vietii sunt eterne si universale!

Calea catre adevar este mult mai simpla decat pare.Trebuie sa privim la lectiile invatate de-a lungul experientelor traite anterior, ca sa ne dam seama, unde trebuie sa ajungem.

Indiferent cum ajungem la starea de armonie interioara, e un proces ciclic de invatare, determinare, atitudine care sa ne insoteasca in aceasta calatorie numita viata.

Atunci cand vom ajunge la stadiul sa avem compasiune fata de semeni, sa ajutam mai mult decat sa cerem ajutorul si sa avem ganduri pure, ne apropiem de trezire (iluminare) cum ar spune unii.

Lucrurile materiale sunt simple iluzii, la fel ca si sperantele, visele si dorintele noastre.Am ajuns toti pe acest Pamant, sa ne ajutam unii pe altii, sa ne imbogatim bagajul spiritual.

Lectiile vietii sunt simple sunt eterne, universale si simplu de intuit, dar cati dintre noi accepta aceste lectii ca fiind calea catre Adevar?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...