29 ianuarie, 2022

ELONGARE SPIRITUALA

 Viata este un sir dinamic de optiuni, vise, sperante, temeri, optimism, optiuni care sunt repere ale constiintei colective unde evenimentele se succed.

Elongare spirituala pentru mine, este un test al credintei, ca orice gand de bun simt, bazat pe intuitie controlata inspirata te poate duce mai aproape de adevar.

Avem nevoie doar de o zi, in care sa ne oprim gandurile, sa le suspendam intr-o bucla a bucuriei, imaginatiei selective imanente, sa fortam oceanul mintii sa ne dezvaluie invataturile universale, la care nu avem acces decat in anumite conditii, greu de trecut de catre o fiinta umana.

O sa incerc sa acced la o mantra universala departe de fiinta si exprimarea mea karmica: ''Sunt un tot interconectat, un bulgare de energie in contradictie cu vibratiile cu care intru in contact.Sunt lumina, adevar si credinta, in acelasi timp in care ritmul imi dicteaza dansul spatiului in timp!

Un comentariu:

  1. Titanium Sports Handbags
    Titanium medical grade titanium earrings Sports Handbags are titanium guitar chords a stylish titanium trim reviews and stylish way to enhance your game and to enhance titanium welding your wardrobe. These stylish and stylish sports and fashion items titanium quartz are designed  Rating: 4.4 · ‎1,926 reviews · ‎$24.00 · ‎In stock

    RăspundețiȘtergere

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...