30 august, 2024

STIL DE VIATA IMANENT

 Imagineaza-ti ca locuiesti in Peninsula Crimeea, ocupata de rusi, esti din Ukraina si trebuie sa pleci din zona cotropita de rusi.

Ramai fara apartament, poate fara banii agonisiti, poate ai 60 de ani si incepi totul de la zero.

E foarte important sa iti gasesti un echilibru in viata si sa fii pregatit sa traiesti oriunde in lumea aceasta, de la orice varsta.Plus valoare, imi dau seama ca nu despre bani e vorba, e vorba despre ce aptitudini ai, ce sanatate mintala ai, despre puterea de a lua-o de la zero.

Timpuri usoare creeaza oameni usori, timpuri grele creeaza oameni maleabili.

Morala acestui mic articol, este ca atitudinea si alegerile din prezent fac omul slab sau puternic de maine.

Lipsa atasamentelor, asteptarilor si acceptarii te face cu siguranta un om mai puternic, care se poate adapta in orice ecosistem.


26 august, 2024

MAJORATUL BATRANETII

 Daca nu te-ai jucat cand erai copil, o poti face la majoratul batranetii.Niciodata nu e timpul pierdut.

Lucrurile in univers se echilibreaza, armonizeaza, compenseaza, asa ca nu vei scapa nimic.

Fiecare om prinde un timp in care identitatea, functiile, banii, familia, par sa se desprinda din peisaj ca si cum nu ar fi fost niciodata acolo.

Fiecare toamna tarzie, asterne peste chipul tau brazde de tristete, griji, frici care de altfel nu ar fi acolo.

Majoratul batranetii e un laitmotiv al apusului, al unei vieti in care iti faci ordine sa poti pleca impacat spre alte orizonturi, orice ar insemna acest lucru!


09 august, 2024

SECRETUL PENTRU CA SA FII SANATOS TOATA VIATA

 Secretul este unul relativ simplu, dar greu de atins de oricine, trebuie sa evoluezi, sa fii o varianta imbunatatita fata de ziua de ieri.

Sa traieste zambind, stiind ca in final totul va fi bine, citind, fiind creativ, autentic, aproape de divin si in echilibru cu universul, interconectat la nivel de energie cu cei din jurul tau.

Indiferent ca pierzi sau castigi, viata este unica si totul este relativ!

NAMASTE BY PAUL FERRINI

Accept starea ta de om, cât şi pe a mea. De asemenea, mă plec în faţa divinităţii din fiecare dintre noi şi o cins tesc. Accept egalitatea n...