02 iunie, 2019

CONTROL EPIGENETIC


Epigenetica este ramura geneticii care studiază variația trăsăturilor fenotipice care sunt cauzate de aspecte ale mediului înconjurător, acestea schimbând comportarea genelor și afectând modul în care celulele le decodifică. Astfel, studiul epigenetic are ca scop descrierea alterărilor dinamice din potențialul de transcripție al unei celule. Aceste alterări pot sau nu să fie ereditare, deși folosirea termenului de „epigenetică” pentru a face referire la procese neereditare este controversată.


Noua stiinta control epigenetic inseamna control realizat peste influenta genelor.

Controlul epigenetic dezvaluie cum reactionezi tu fata de mediul inconjurator.

Asa cum iti schimbi reactia fata de mediu, iti schimbi destinul.Tu esti cel care are capacitatea de a-si schimba perceptia si raspunsul.Tu esti cel care controleaza genele.

Prin influentarea convingerilor, atitudinilor poti schimba si biologia ta.

Mintea are doua parti:

  • partea constienta care are identitatea, spiritul sau, sursele sale de atasament, este o minte creativa;
  • partea subconstienta este mai mult axata pe obiceiuri, ca si cum ai fi pe modul automat;

Traim controlati de partea subconstienta in procent de 95% din timpul nostru.

In primii sase ani ai vietii noastre se formeaza partea subcontienta, programele prin care functionam pe mediul automat.

Ca sa traim tot timpul cu partea constienta a mintii trebuie sa ne reprogramam tiparele invatate in primii sase ani de viata.Acest lucru inseamna sa traim in prezent, sa actionam in prezent conform noilor tipare si sa ne impotrivim oricarui gand negativ.

Practic, in fiecare zi ne antrenam sa traim in rai si sa respingem orice gand nociv care vine din exteriorul nostru sau cu atat mai mult din interiorul nostru.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu