26 iunie, 2021

HOTEL 2 STELE VERSUS HOTEL 4 STELE

Incercam sa facem cateva comparatii intre doua hoteluri complex opuse, dar vizitate de paturi sociale diferite.As face o paralela intre hotel Dacia din Neptun 2 stele si Hotel Phoenicia Blue View Resort – Complex Amfiteatru Panoramic Belvedere Olimp 4 stele.

Mai jos expun si cateva poze de la hotelul de 4 stele.




Ca preturi de cazare, ar fi undeva intrr 40 euro/zi si 123 euro/zi (cel mai mic pret) fiindca poate ajunge pana la 900 de euro/zi in functie de marime, facilitati.
Intre a alege un hotel de 2 stele cu un scor de 8,3 pe booking.com, aproape de plaja, cu servicii de calitate si personal competent si un hotel de 4 stele, unde opulenta, luxul, luminitele, domina un subconstient pierdut in comunism.
Eu daca as alege, m-as caza la Dacia si as berea berea la hotelul de 4 stele.As face un compromis, cu rezultate uimitoare pentru psihic, pentru vise, pentru motivatia zilei de maine.
La hotelul de 4 stele am ajuns pur intimplator, am aflat ca s-a modernizat anul trecut si aduce putin cu luxul din Dubai.Uneori universul lucreaza prin oameni pentru a aduce sincronicitatea si serendipitatea in casa celui care face lucrurile corect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...