27 martie, 2023

SINCERITATEA SUFLETULUI

 Motto propriu, insusit si asumat: ''Uneori trebuie sa ne golim mintea din/de trecut, ca sa putem trai decent si sincer in prezent!''

Toti oamenii isi doresc mai mult.Chiar incepand din momentul in care iti dai seama ca ai o familie la care tii, indiferent ca e tata, mama, sotia, copilul etc, esti corupt, fiindca nu ai accepta niciodata ca cei de langa tine sa fie nefericiti, indirect si tu.Ai face orice, ca sa aduci macare putin fericire in familie.

Pana la urma fericirea este o atitudine coroborata cu o alegere corecta si poate fi spontana, fiindca noi suntem scantei ale universului, suntem interconectati la nivel de energie, intr-un preambul spontan!

Intr-un final, putem alege, sa fim doar observatori in viata noastra si sa lasam ca lucrurile sa-si urmeze cursul sau sa muncim intens la realitatea pe care ne-o dorim, dar fata de care trebuie sa platim intotdeauna un pret la final!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...