02 august, 2023

PUTEREA GANDULUI

  Orice gînduri ar lua naștere în capul omului și oricînd ar lua naștere, ele pot să se nască și să existe numai pe baza materialului limbii, pe baza termenilor și frazelor limbii. Gînduri nude, libere de materialul limbii, libere de «materia naturală» a limbii nu există. STALIN.

Gandesc, deci exist.Daca imi opresc gandurile, ce se intimpla?

Sa fii observator in propria ta viata, este ceva de atins, daca iti imblanzesti gandurile, daca gasesti o rutina de viata care sa iti echilibreze egoul!

Puterea mea, este tacerea mea.Forta vine din oprirea gandurilor, atunci cand ele numai ratacesc ca o maimuta care se misca non-stop fara sa fie necesar acest lucru.

Daca iti urmaresti primul gand atunci cand te trezesti, o faci constient, alegerea gandului iti va determina succesul sau esecul in viata pe toate planurile.

Din aceasta cauza, gandul are o putere care nu se poate cuantifica in acest moment, gandul este gratuit, dar lasat sa zboare inconstient iti va ruina viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...