27 decembrie, 2010

IN AJUN DE 37 DE ANI

Mai este o zi si implinesc anii...destul de multi din punctul meu de vedere, foarte putini din partea altora.Blogul eu il administrez, e normal sa scriu si despre mine.Poate articolul de azi, este o prefata a unei viitoare autobiografii, cine stie!
Viata este un sir de evenimente, cu urcusuri si coborisuri.Cat de bine, reusesti in viata, depinde de starea mentala, fizica, psihica, emotionala, in zona coborisuri.
Consider ca astazi sunt intr-un urcus si nu o sa-mi doresc nimic in mod special pentru mine.Sunt convins, ca ceea ce o sa imi doresc azi, sta in puterile mele sa le rezolv, oricat de grele ar parea.
Dar, in schimb doresc sa trimit o energie pozitiva inspre familie, colegi, prieteni, cei apropiati mie.Viata pana la urma, e un efort de echipa si fiecare ne ajutam in momente mai grele, unul pe altul, pana la urma in asta consta fericirea celor din jur, in armonia creata de echipa!

2 comentarii:

 1. La multi ani!
  Vom fi intotdeauna alaturi de tine!

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa cum spuneai tu, cu alte cuvinte, viata ne-o facem noi insine. Sta in puterea noastra sa ii dam forma pe care ne-o dorim...
  Citind randurile tale, mi-am amintit de un citat al carui autor este anonim, este in limba engleza si suna cam asa:
  'Amazing, isn't it, how some people see the basket half full and others see it half empty!
  Some see life hopeless, others see it hopeful.
  Even when things are less than perfect, if you can think of the good, the beautiful, the hopeful, you'll be more than content; you'll conquer!'
  Sper sa-ti placa.
  Georgiana

  RăspundețiȘtergere