24 august, 2019

O ZI IN VIZITA LA CASTELUL DE LA SAVARSIN


Motto propriu, insusit si asumat: visele se indeplinesc doar la cei indrazneti, curiosi, sinceri, optimisti si care au compasiune fata de aproape!


Mi-ar placea in viitorul apropiat sa fiu in vizita o zi din viata mea, la Castelul de la Savarsin in compania ‘’Alteţei Sale Regale Principesa moştenitoare Margareta’’.

Fiecare experienta din viata noastra, ne ajuta sa distingem adevarul si calea care urmeaza sa o urmam in prezent.

Venim si plecam anonimi in aceasta calatorie numita viata si imi doresc sa aflu de ce unor oameni le este destinat sa se joace cu broastele verzi si altora doar cu broastele albastre.

Imi doresc sa aflu cat influenteaza arborele genealogic genele urmasilor si cum reusesc cei care prin puterea lor pot schimba destine in bine, sa-si mentina echilibru intre sentimente, ratiune si propriile interese.

Mi-ar placea sa aflu de ce monarhia nu a reusit sa se adapteze in timp noului in forma sa dinamica, abstracta si imprevizibila si ce se va intimpla cu ea peste 100 de ani?

Viitorul este un carusel al incercarilor oamenilor obisnuiti, pentru ca sa-si depaseasca conditia si sa fie ‘’rege’’ in propria tara.Democratia prost inteleasa naste monstri, fiindca arborele genealogic din pacate nu avantajeaza pe oamenii obisnuiti, ei neavand din pacate  educatia, instruirea, genele si nici sange albastru!

Un comentariu: