17 decembrie, 2022

SECRETUL CARE INDEPLINESTE DORINTELE SI VISELE

 Filzoful Neville de la inceputul secolului XX spune in cartea sa - Puterea constiintei, trebuie sa iti faci visul despre viitor, un fapt prezent acum,  ca prin insusirea sentimentului,  dorinta ti s-a indeplinit deja, sa vii din locul in care s-a intimplat deja.

Ideea este ca atunci cand gandul si emotia se contopesc, devin unul singur, se intimpla minunea.

Dar cu o singura conditie, sa nu ai ganduri ascunse, intentii gresite, fara judecata, dorinta sa fie una pura.

Adica gandul si emotia deja vad viitorul infaptuit, acum, nu peste o luna, nu peste un an de zile.

Totul se intimpla in inima noastra, nu in mintea noastra.Trairea sentimentului ca si cum rugaciunile noastre au primit deja raspuns, fara judecata, fara ego si trairea din finalitate.

Eu am experimentat in decursul vietii acest secret, dar fara sa il stiu.Ceea ce a fost diferit in indeplinirea dorintei, a fost timpul pana cand s-a realizat dorinta.Cu cat ea a fost cat mai inocenta, pura, fara intentii, ea s-a realizat mai devreme.

Tot din experienta mea, va pot spune, mare grija la ce dorinte aveti, ele se pot indeplini, dar pot veni la pachet cu lucruri pe care nu vi le doriti si va va fi foarte greu sa faceti ca dorinta sa dispara!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...