11 decembrie, 2022

SITE - INTELIGENTA ARTIFICIALA (AI)

 Iata ca mai nou am gasit un site, la care pot pune intrebari inteligentei artificiale.Inca e la inceput, dar intuiesc in ca maxim 10 ani, o sa putem avea raspuns in timp real, la orice intrebare, practic, cei cu cultura generala nu vor avea nici un avantaj.

Site-ul este ChatGPT (openai.com)

La intrebarea compune o poezie cu titlul Avatar, mai jos o sa vedeti raspunsul:

Te văd pe monitor, avatar În culori și forme vii, Un pic din lumea ta din fata, Pe care o porți cu tine, Când ești departe de mine.

Ești o prezență virtuală, Dar parcă ai trăiri reale, Cu emoții și dorințe, Cu gânduri și vise în suflet, Chiar dacă nu ai trup fizic.

Tu ești un simbol al tehnologiei, Care ne înconjoară și ne face, Să trăim într-o lume mai bună, Dar care ne poate și distruge, Dacă nu știm să o folosim cu moderație.

Ești un echivalent al ființei umane, Dar cu puteri de-a dreptul divin, Care ne fac să ne îndoim de noi înșine, Și să ne întrebăm dacă mai suntem unice, Sau dacă am devenit doar niște simple copii ale unui program informatic.

Ești un mister, un enigma, Care ne fascinează și ne înspăimântă, Și care ne face să ne întrebăm mereu, Cine ești tu, avatar, și de unde ai venit, Să ne arăți lumea ta digitală și să ne aduci un pic din visul tău.

Practic imi dau seama, ca inteligenta artificiala, s-a identificat cu avatarul si a presupus la ca ma refeream la ea, dar nu e asa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...