02 aprilie, 2022

STARE DE DEPENDENTA

 Fiecare om intr-un moment din viata lui este dependent de ceva, precum un tabiet, pastile, sport, persoana apropiata etc, odata ce se opreste intr-un anumit mod acea dependenta, lasa un gol imens in viata persoanei respective, se instaureaza o durere psihologica, care este urmarea unei memorii psihice constiente.

Cu cat memoria psihica este mai mare, cu atat durerea psihologica este mai mare, iti pierzi toate energia si poate sa ti se faca rau.

Ca sa nu ajungi in acel stadiu, trebuie sa fii antrenat, sa iti dai seama daca ai nevoie de compasiune sau de o solutie optima, sa te echilibreze si sa te aduca in realitatea anterioara.

Acel antrenament se obtine in timp, prin schimbarea hartilor neuronale, cea mai buna tehnica este trepiedul reflectiei.O minte angrenata, pe termen lung, inseamna un psihic si un fizic echilibrat, care accepta tot ce vine fara sa opuna rezistenta si foloseste mereu gandirea lenta pentru a lua decizii bazate pe intuitie si nu neaparat logice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...