20 septembrie, 2022

NISARGADATTA MAHARAJ – PREZENTARE STEPHEN SWOLINSKI

 Fara sa iti utilizezi gandurile, amintirile, emotiile, asocierile sau perceptiile, raspunde la intrebarea cine esti tu? Esti un om bun sau rau?Esti un om merituos sau nemerituos? Ce inseamna cuvantul merituos sau nemerituos?

Daca facem abstractie de constiinta colectiva, de experientele din trecut, constiinta interioara cea fara forma, este calea fara forma care se indreapta catre nimic.

Starea noastra naturala este sa fim in pace, sa fim fericiti, sa fim lucizi in starea de observator fara sa gandim, fara sa actionam, ne lasam in voia curentului, fiindca o forta din interior ne va ghida pe drumul cel bun, fara sa facem nici un efort.

Acea forta ne va ghida toata viata, astfel incat sa ne ducem la indeplinirea menirea, dar in pace si in fericire! Acesta e adevarul absolut.Suntem interconectati la nivel de energie de catre o forta care ne depaseste ca inteligenta si suntem actori principali intr-un spectacol trecator, fara spectatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...