14 ianuarie, 2012

MIGRATIA VIRTUALA

Citat: internetul ofera posibilitatea migratiei virtuale si identificarea locului optim de habitat!

Internetul poate fi considerat, ca un joc, in care oameni din populatii diferite, preiau informatii din cultura celuilant, pentru o cunoastere si o identificare mai buna a logisticii.
Dupa internet, site-ul de socializare facebook, poate fi pe viitor cea mai puternica arma a noului mileniu in care traim.
Construit pe modelul piramidal, site-ul ofera posibilitatea transmiterii unui mesaj in timp real la un grup mare de persoane, cu o viteza uimitoare.
Cel mai bun exemplu, este noua lege a sanatatii propusa spre promulgare.
A fost suficient ca o persoana publica cunoscuta ca dr. Raed Arafat sa intre in conflict cu Cotroceni si din schimbul de amabilitati, avand drept efect demisia dr. Raed Arafat, starea de nemultumire din randul populatiei a facut sa simpatizeze cu acesta si sa ia atitudine prin proteste, la inceput in Targu Mures si apoi in alte orase.
Ecoul s-a auzit pana la Cotroceni si presedintele Romaniei, pe fondul acestor proteste a cedat si a propus primului ministru, sa scoata proiectul cu Legea Sanatatii.
Cum au reusit atatia oameni sa se mobilizeze intr-un timp mic, tocmai acest site de socializare numit facebook, a facut posibil acest lucru.
Tocmai s-a creat un precedent si facebook poate deveni o arma letala, care folosita cu forte din exterior, poate crea revolutii, pe o stare de nemultire avansata a populatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...