01 iunie, 2021

AUTOVINDECAREA

 Motto propriu, insusit si asumat: nu te poti insanatosi in acelasi mediu in care te-ai imbolnavit!

Atunci cand te imbolnavesti, sa zicem de cancer si doctorul iti spune ca mai ai sase luni de trait, ai datoria sa incerci ceva diferit de medicina moderna.

Din fericire, metodele de vindecare sunt multe, dar necesita multa vointa din partea bolnavului.

Mai jos o sa relatez cazuri reale de autovindecare mai degraba si anume:

1. Un barbat s-a apucat de maraton.Tot ptocesul s-a desfasurat gradual, a inceput in prima zi sa alerge 300 de metri, ca dupa doua luni, zi de zi de alergat, sa ajunga la 42 de km.Apoi, lunar participa la maraton, cand a facut dupa 2 ani control, era total vindecat.Dupa ce alergi 42 de km, temperatura corpului ajunge la 40 de grade si atunci omoara celulele canceroase.

2. O femeie s-a apucat sa iasa treptat la minus 15 grade iarna, cu tot mai putine haine, pana a ajuns sa mearga doar in pantaloni scurti si tricou cu maneca scurta.Ce s-a schimbat la ea, a fost viteza sangelui s-a triplat si astfel a omorat celulele canceroase.

Imi este foarte clar, ca trebuie sa alegi ceva, dar acel proces trebuie sa se faca gradual.

Poti participa la maraton, sa te imunizezi la frig, sa faci baie la minus 10 grade, sa te ridici pe munte si sa bei apa de la izvor, sa exersezi tehnica vizualizarii ( omori cancerul cu propriile tale ganduri, imagini) sau pur si simplu te apuci de o pasiune, care iti capteaza toata ziua si te face fericit.

Ne putem autovindeca atat timp, cat avem o dorinta pozitiva si ne indreptam toata energia doar spre autovindecare si credem cu tarie ca universul se va alinia la dorinta noastra.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...