04 ianuarie, 2015

OCHIUL AVIZAT

Motto propriu, insusit si asumat: ochiul exersat, de lume este uitat!

Atunci cand nu te pricepi la un domeniu, cauti un specialist pe acel domeniu, dar cum iti dai seama ca ai facut alegerea cea buna?
Atunci cand nu ai al saselea simt, nu ai intuitie si nici IQ nu te ajuta prea mult, cauti trei surse credibile si abia apoi alegi.
Noi romanii in genere, credem ca le stim pe toate, ne bazam pe aparente si pe ce dicteaza trendul si ne aruncam in vartej cautand valul cel mai mic.
Atunci cand te specializezi pe un domeniu anume, vezi lucrurile mult mai clar, decat ai facut-o la inceput si iti dai seama, ca un amator, ii va fi aproape imposibil sa aleaga solutia corecta din multitudinea de alegeri ce ii poate fi asigurata de piata la un moment dat.
Atunci cand aduni multa informatie despre un domeniu, pe masura ce inaintezi iti dai seama ca stii tot mai putin.Dar cu toate acestea poti face alegeri corecte in cunostinta de cauza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...