28 iunie, 2020

SINELE - POARTA CATRE SUFLET

Atunci cand te ratacesti pe un munte si ramai tu singur vreo 7 zile, ramai tu si cu sinele.Daca pana atunci ti-ai construit un creier constient, niste harti neuronale bine puse la punct, care se descurca in orice conditii, atunci esti un om norocos.
Indiferent daca sinele este separat de corp sau nu, el este cel care reactioneaza atunci cand iesi din zona de confort, iesi din hartile neuronale care iti inspirau incredere, optimism, veselie.
Sinele - este poarta catre suflet, catre rai, catre trezirea ta din adancul oceanului mintii, plin de griji, de fobii, de blocaje energetice, care te fac sa ratacesti in propria minte.
Sinele, esti tu si doar atat.Fara lucrurile materiale, sentimentale, profesionale, esti doar tu si constiinta ta, pura, primitiva, care te ghideaza in intuneric, atunci cand nu stii ce sa faci.
Atunci cand te poti concentra, doar pe lucrurile care conteaza cu adevarat in prezent si nu te gandesti la castig, la admiratie, la veneratie, ceva frumos se va intimpla, vei fi doar tu si sinele - poarta catre suflet in care vei evada, de cate ori vei avea nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...