10 iunie, 2020

URBAN VERSUS RURAL

Ma plimbam prin Micro 40 si firmele care mi-au sarit in ochi, o firma de pariuri sportive, o farmacie si un bar!Nivelul de educatie induce optiuni pe masura genelor riveranilor.
Cat suntem tineri jucam la pariuri sportive.Dupa ce trece timpul si ne dam seama ca nimeni nu castiga, ne inecam amarul in bar.Cand imbatranim, ne imbolnavim si numai mergem la bar, mergem la farmacie.Acest lucru se intimpla in mediu urban.
In mediul rural, când sunt tineri muncesc, când sunt in floarea varstei muncesc si când imbatranesc muncesc.Ei nici nu se imbata cu apa rece, nici nu doresc sa se imbogateasca si nici nu doresc sa se imbolnaveasca.
Morala este ca putem alege un mixt din cele doua, sa locuim la 10km de oras, cu serviciu la oras sau când iesim la pensie sa ne retragem in mediul rural, acest lucru e ceva ideal, fiindca in definitiv, nimeni nu stie daca ajunge la pensie, cum stam cu sanatatea atunci sau cine il implica in visele sale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...