21 ianuarie, 2020

INERVATIE

Un mod unic, diferit, atipic de exprimare te poate duce in necunoscut!

Inervatie este o distributie a nervilor intr-un organ sau tesut.Ganditi-va la o distributie a gândurilor in minte.Cum ati dori sa fie? Piramidala, liniara sau haotica?
Puteti sa va structurati gândurile, astfel incat fiecare din ele sa fie incuiate intr-un sertar, inchise cu cheie, iar daca reusesti totusi sa gasesti cheia, te asteapta labirintul din care trebuie sa iesi cu cheia.
In viata putem alege optiuni de vizualizare a gândurilor, care in final descriu un posibil viitor.Cu cat optiunile sunt diferite si pot fi alese dintr-un numar cat mai mare, atunci poti ajunge la visul dorit.
Toata viata cautam tehnici cu care sa supravetuim cat mai bine in mediul inconjurator, oricum ar arata el.

Un comentariu:

  1. According to Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh on average 19 kilos lighter than us.

    (And actually, it has NOTHING to do with genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING around "HOW" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    TAP this link to reveal if this little quiz can help you decipher your real weight loss possibility

    RăspundețiȘtergere

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...