25 ianuarie, 2020

TELEPORTAREA SINELUI

Motto propriu, insusit si asumat: La vremuri noi, incercam tehnici diferite!

Daca nu eu, atunci cine? Timpul trece, optiunile se diversifica precum radacinile unui copac in cautarea sursei de hrana.
Teleportarea sinelui, aduce cu sine, eliberarea constiintei de temerile inradacinate adanc in gena.Fiecare avem un arbore genealogic si o copilarie si cele doua intersectate aduc cu ele, multe modele neuronale nu tocmai sanatoase.
Imaginativa o zi intreaga, fara griji, fara dorinte, doar sa mergeti pe drum, fara un plan, fara o motivatie, doar incercati sa va integrati in peisaj si atat.Rezultatele la sfarsitul zilei, sunt cu adevarat extraordinare, trebuie doar sa incercati.

Un comentariu:

  1. If you're trying to lose kilograms then you have to jump on this brand new tailor-made keto meal plan diet.

    To create this service, certified nutritionists, fitness couches, and professional cooks have joined together to provide keto meal plans that are effective, painless, price-efficient, and delicious.

    Since their launch in early 2019, 100's of people have already transformed their figure and well-being with the benefits a good keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-proven ones offered by the keto meal plan diet.

    RăspundețiȘtergere

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...