11 decembrie, 2021

Definitia iubirii by Anna Frank din ‘’Jurnalul Annei Frank’’

Desi Anna are doar 14 ani, ia da o definitie interesanta, tinand cont de suma experientelor traite pana atunci, dar se pare ca e suficient ca o perioada de un an de zile sa iesi total din confortul cu care esti obisnuit si constiinta se extinde, daca mai ai si inteligenta verbala genetica, totul e foarte usor de definit:

‘’Iubire, ce este iubirea? Cred ca iubirea este ceva ce, de fapt nu se poate traduce in cuvinte.Iubire inseamna sa intelegi pe cineva, sa tii la cineva, sa impartasesti cu el fericirea si necazul.Si, la toate astea, se adauga mai devreme sau mai tarziu si iubirea fizica.Ai impartit ceva, ai oferit ceva, ai primit ceva.Si daca te casatoresti sau nu, daca ai un copil sau nu, daca ti-ai pierdut onoarea sau nu, toate astea nu conteaza daca stii ca pentru tot restul vietii ai pe cineva langa tine care te intelege si pe care nu trebuie sa il imparti cu nimeni!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...