17 decembrie, 2021

EXPOZITIA ”Picturile prevestitoare al Primăverii 2019 – Carmen Eleonora Porcișanu semnata de zbor bisect pe portativ

 Uite ca am reusit sa fac o recenzie la o expozitie si sunt mandru de asta, fiindca e cea mai reusita de pana acum, fiindca am mai incercat acest lucru.In rest, sunt doar cuvinte:

”Când ajung la maturitatea inteligenței emoționale, artistii ajung la un echilibru al emoțiilor care se reflectă și în lucrările lor. Sinceritatea, curiozitatea, diversitatea, opțiunile din care ei  pot alege, fac ca ei să atingă un vârf de formă, care să le permită să picteze culorile din imaginația lor imanentă, ducând exprimarea la un nivel al propriei renașteri. Frumosul se întrepătrunde cu magia reperelor, alese cu grija pentru piesele lipsă dintr-un tablou care îmbină cele patru anotimpuri.

Carmen Eleonora Porcișanu este un diamant șlefuit de propriile alegeri din timpul vieții, alegând într-un final să contureze două anotimpuri duale, două personalitați distincte care disipă gânduri, energii, vise pentru eliberarea propriului ego.”  

evident ca ''zbor bisect pe portativ'' sunt eu, acum Cetavich!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...