18 martie, 2023

PUTEREA MINTII CONSTIENTE

 Pentru a putea accesa puterea mintii constiente si sa nu fim reactivi din cauza amintirilor, asocierilor, intimplarilor din trecut, trebuie sa traim in prezent constienti fiecare clipa.

Orice gand negativ venit din exterior catre tine, va incolti o amintire din trecut, o va inmulti si iti va acapara bucuria de a trai.Trebuie stopat orice intrus, orice ar fi el, gand, privire, text, trebuie sa ai controlul propriei tale vieti.

Putem fi fericiti cand dorim, fiindca pana la fericire nu e nici o distanta de parcurs.

Putem sa avem o rutina pozitiva, pe parcursul zilei, fara sa fim deranjati de exterior, in definitiv fericirea si nefericirea noastra nu depinde de nimeni.

Indiferent ce alegi sa fii in final, fericit sau nefericit, este strict alegerea ta si ai dreptate oricum.

rutina perfecta pentru fericire - atitudinea si alegerile pe care le faci in prezent, determina cine vei fi maine.Lipsa atasamentelor, asteptarilor, acceptarii de catre cei din jur, nu te vor duce in final intr-un cerc vicios suspendat pe o bucla a fricilor, tristeti si nefericirii, pe care nimeni nu si-o doreste in mod explicit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...