15 mai, 2012

SEDUCTIE PLATONICA

Motto propriu, insusit si asumat: privirile celor de sex opus, adesea se intersecteaza, dar doar intr-un mod inocent!

Amintiti-va un lucru pe care il faceti zilnic, sa zicem cand faceti piata.Drumul e lung si ne intersectam cu diferite persoane, dar cu altele mai des.Pe unele le ignoram, pe altele le simpatizam si uite asa, cu un posibil feedback apatic ajungem la intersectia dintre priviri.
Posibilele priviri, la inceput sunt in treacat, timpul trece, ele devin putin inocente, timpul trece, ele devin chiar insistente.In acest ultim caz, poate aparea seductia.Dar cine pe cine seduce?
Seductia privirii nu poate fi decat una inocenta, platonica, daca facem o analogie as putea spune ca e una virtuala.
Cu cat inaintam in varsta, cu atat suntem mai atenti la aspectul nostru si uite asa, ca sa mai prindem un an in care sa credem cu tarie ca inca aratam bine, incepem sa ne vopsim, sa ne epilam, sa ne punem masti, ne imbracam mai bine, doar ca sa prindem un an.Respectul de sine, cu cheltuiala se tine, in final.
Dar ce ne influenteaza in luarea unei decizii radicale, privind respectul de sine, sa fie alter ego-ul nostru in forma simplificata sau doar o aparenta a unei schimbari de comportament datorita trecerii timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

UNIVERSUL VERSUS ORGANISMUL UMAN

 Nu stim mai nimic despre univers.Dar incercam sa descoperim macar o mica parte din el. Nu stim de unde venim si unde plecam si am senzatia ...