29 ianuarie, 2013

ARTICOLUL 500

Motto propriu, insusit si asumat: fiecare numar de cifre rotund, prilej de sarbatoare!

Iata ca am ajuns si la articolul 500 si pot spune cu mana pe inima, ca sper ca am trecut de nivelul de ucenicie, reprezentat de cantitate si inclin sa cred, ca am trecut la nivelul doi, cel al reprezentarii formei adecvate, reprezentat de calitate, conform experientei anterioare capatate in timp.
O sa incerc sa imi folosesc imaginatia, intr-un mod perceptiv, la granita dintre adevar si fals si fara modestie, sper sa pot trece peste limitarile impuse de constiinta si sa trec peste propriile prejudecati legate de lipsa reperelor, cu care se poate face confruntarea finala.
Imaginatia dusa la extrem, intr-un mediu abiotic, departe de constrangeri, determinari, limitari, departe de ispita copierii unei idei, a unui lucru, a unui cliseu, reprezentat de dictionarul virtual numit internet.
Nimic nu e imposibil, atat timp cat iti doresti cu adevarat sa treci la nivelul urmator, care poate fi o exprimare plastica, care imprima emotii prin exprimari punctuale, dar recurente fata de ascedent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RUTINA FERICIRII

 Atitudinea si alegerea rutinei din prezent, construiesc omul de maine. Inflorirea tarzie va conduce spre longevitate. Acceptarea si inteleg...